Aňa Zipsaňa přehled
Jacqueline Wilson
Aňa žije v malom byte so svojou mamou. Robia spolu kopu bláznivých vecí a je im super. Mama sa však rozhodne presťahovať ku svojmu novému priateľovi. Aňa okrem nevlastného otca dostane aj dvoch nevlastných bratov. Novú rodinu nechce, a preto sa rozhodne trucovať – zazipsuje si ústa a prestane rozprávať. Ľady sa prelomia vďaka starej mame a jej bábikám.... celý text
Humor Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2005 , Slovart (SK)Originální název:
Lizzie Zipmouth, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aňa Zipsaňa. Přihlašte se a napište ho.
Tak tuhle knížku jsem v dětství přečetla snad stokrát a rozhodně patřila k mým nejoblíbenějším. Originální, dojemné a hezké.
Líza má vlastně stastný a spokojený život, ale ještě to neví. Její matka není žádná bláznivka , není ani jako Ilustrovaná máma , jen se zamilovala do chlapa , který je taky normální chlap, není alkoholik ani ji nebije. Líza totiž chce trucovat a nechce s nikým mluvit , možná je vyděšená z toho, že máma už není jen její, že mají nový dům a má dva nevlastní sourozence. Samova babička mi byla moc sympatická, nejen svou laskavostí ale já taky sbírám panenky ! Konečně někdo ,kdo mi byl blízký zájmem. ! A pak Líza zjistí jak byla hloupá a začne mít ostatní taky ráda. Knížka je tenounká , přečte se za hodinku.
Kniha Aňa Zipsaňa v seznamech
2010 | Vzdušné zámky |
2005 | Holka z popelnice |
2005 | Nejlepší kamarádky |
2004 | Půlnoc |
2002 | První láska |
Taková normální ale moc hezká.