Královna noci přehled

Královna noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/33135/kralovna-noci-33135.jpg 4 26 26

Ancient Rome série

Tato kniha je ze série o starověkém Římě. Opět se setkáváme s Augustou Helenou a její "malou myškou" Claudií. V Římě dochází k únosům dcer a synů vlivných osob říše. To ovšem není vše, zároveň dochází k smrtelným útokům na bývalé příslušníky vojenského oddílu, který dříve střežil Hadriánův val. Claudia musí najít pachatele a znovu si udobřit císařovnu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Historie
Vydáno: , Metafora

The queen of the night, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Královna noci. Přihlašte se a napište ho.

madem
24.01.2022 3 z 5

Vadí mi překombinovanost knihy. Únosy dětí senátorů, vraždy vysloužilců, nalezení nedotčené posvátné mrtvoly, ... Proč do jedné knihy dát tolik zločinu a pak násilně dokázat, že mají všechny něco společného? Nešlo by to hezky jednoduše?

princeznaaura
24.11.2021 1 z 5

Vybrala jsem si tuto knihu na zaklade recenzi,a musim rict,ze jsem sahla vedle. Pribeh se vlece, plno omacky kolem, preskakuji pasaze, abych se dostala k jadru pudla, a musim se do cteni nutit. Proste to vubec neodcejpa. Autor me svym psanim nepresvedcil.nedoporucuji.

midlajs
16.03.2015 5 z 5

Tato kniha se mi libilo, dokazala me uplne pohltit az jsem zapomnela na vnejsi svet. To kazda knizka neumi.
Pribeh byl vyvedeny. Precetla jsem jiz mnoho pribehu s dektetivni zapletkou, takze jsem vedela, kdo byl vinikem. Myslim si, ze by bylo pekne, kdyby to skoncilo tak, ze by se prisli podivat jestli teda budou zprosteny vinny nebo ne :-) trocha cerneho humoru by neuskodila teto knizce :-)

Kniha Královna noci v seznamech

v Mé knihovně56x