Andělé noci přehled
Lili St. Crow (p)
![Andělé noci Andělé noci](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113571/mid_andele-noci-andele-noci-wiI-113571.jpg?v=1417705750)
Andělé noci série
1. díl >
Skutečný svět je plný hrůz. Jen se zeptejte šestnáctileté osiřelé holky Dru Andersonové, drsňačky, která sama sejmula slušnou porci padouchů. Je ozbrojená, nebezpečná a připravená nejdřív zabíjet a teprve pak se ptát. Takže jí chvíli potrvá, než přijde na to, komu může důvěřovat... Dru Andersonová je „divná“, kam až její paměť sahá. Cestuje s otcem od města k městu a loví strašidelné noční potvory. Je to zvláštní život, ale dobrý – dokud všechno nevybouchne v ledovém, zchátralém městě v Dakotě, když se jí kuchyňskými dveřmi vláme do domu hladový zombie. Osamocená a k smrti vyděšená Dru se ocitne v pasti, a bude potřebovat veškerý svůj důvtip a zkušenosti získané při tréninku, aby vyvázla živá. Příšery se rozhodly oplatit svým pronásledovatelům stejnou mincí, a tentokrát je na pořadu dne Dru. Šance na přežití? Mizivá až žádná. Pokud nevydrží do svítání, je po všem... -- zdroj: www.legie.info --... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andělé noci. Přihlašte se a napište ho.
![Poeta.kno Poeta.kno](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/204770/204770.jpg?v=1506875066)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kniha se dá přečíst dost rychle, ale je to jen taková předehra před napínavějším druhým dílem.
Kniha Andělé noci v seznamech
v Mé knihovně | 194x |
Supernatural meets high school. Jako čekala jsem mnohem větší jízdu, každopádně to nebylo špatný. I po letech se směju na slově džampír a byly tam dobré hlášky. Spíš oddychovka.