Andělé v mých vlasech přehled

Andělé v mých vlasech
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545302/bmid_andele-v-mych-vlasech.jpg 4 650 650

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andělé v mých vlasech. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (156)

maximka
02.09.2024 3 z 5

Takovou knihu jsem prozatím nečetla. Pro nezkušeného člověka to může vypadat jako sci-fi. Pro člověka nakloněného k duchovnímu životu je to krásná cesta. Také bych ty anděly chtěla vidět. Ale prozatím mi stačí jejich znamení. Na knize mě bavila čtivá a zajímavá forma a také to že se odehrává v Irsku. Byla jsem překvapená jak těžká a chudá doba to ještě v 60 letech byla. Krásné je, jak autorka našla své poslání i díky andělům.

malýčtenář
02.04.2024 5 z 5

Zvláštní kniha, nejdříve jsem si myslela, že ji nebudu ani číst. Ale již od počátku zaujala a nutila mi ji stále číst a hlavně se zamyslet nad obsahem.. Brát ji jako pohádku nebo uvěřit neuvěřitelnému. Ráda bych tomu věřila, ale když vidím a slyším, co se ve světě děje hrozného a nespravedliveho, tak jsem na rozpacích. Ale rozhodně ve mně zanechala velký dojem a musím si nechat čas na uzrání názoru.
Vést válku je strašně jednoduché, udržet mír je ta nejtěžší věc na světě. Lidé si myslí , že získají moc ovládat druhé, když půjdou do války. Jenže zapomínají, kdo jim dal sílu a že jedině ten má moc kohokoli kdykoli ovládat. Krásná definice z knihy. Doporučuji vřele všem.


ŠafránkaFénix
09.03.2024 5 z 5

Moc pěkná kniha. Znovu vrací člověku naději a životní optimismus. Seznamuje nás s anděly, kteří se o nás starají a pomáhají nám, přestože je nevidíme nebo na ně nevěříme. Autorka má ten dar, že je vidí a mluví s nimi. Touto knihou se s námi dělí o své životní zkušenosti s anděli a také nám vypráví svůj životní příběh.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Autogramiáda irské spisovatelky Lorny Byrne

09.02.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Andělé v mých vlasech v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených1 023x
ve Čtenářské výzvě56x
v Doporučených86x
v Knihotéce273x
v Chystám se číst217x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech6x