Anglická cvičení přehled

Anglická cvičení
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293909/bmid_anglicka-cviceni-ELO-293909.jpg 5 1 1

Kniha Anglická cvičení pro gymnázia, střední a jazykové školy a 2. stupeň základních škol je nejobsáhlejší učebnicí angličtiny s českým výkladem, zaměřující se především na studenty středních a základních škol. Text knihy je doprovázen několika stovkami vtipných a účelových ilustrací. Cvičebnice je určena pokročilejším začátečníkům.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anglická cvičení. Přihlašte se a napište ho.

vp8q
03.09.2024 5 z 5

Tato učebnice je možná nenápadná (dozvěděl jsem se o ní náhodou), ale určitě výborná. Autorka ji tvořila postupně a na základě dlouholetých pedagogických zkušeností. A na knize je to znát.
Kniha je od začátku do konce promyšlená. Je uspořádaná do lekcí rozdělených na vysvětlení gramatiky (česky, přehledně, stručně, s příklady) a cvičení. Lekcí je 52, jsou ale krátké a mají spád. Díky pochopitelnosti lze každou lekci nastudovat zcela samostatně.
Trochu připomíná Murphyho gramatiku, ale české podání je pro našeho čtenáře (včetně mne :-)) zkrátka přívětivější.
Podle podtitulu je určena pro žáky ZŠ a SŠ. Stejně dobře ale pomůže věčnému začátečníkovi nebo někomu, kdo při studiu těžko drží systém.

Kniha Anglická cvičení v seznamech

2015  0%Anglická gramatika