Anglická lekce přehled
Natasha Boyd
Středomořská série série
< 2. díl
Téměř před deseti lety Andrea unikla násilnému manželovi a nyní vede život, který si nikdy neuměla představit. Chráněná a v anonymitě pracuje na luxusní jachtě. A pak je tu ten panovačný a sexy trn v patě: šéf ochranky, Evan Roark. Andrea už však má skrývání dost a nehodlá dál nechávat minulost, aby diktovala každé její rozhodnutí. Jenže do života jí mluví i Evan, čímž ji přivádí k šílenství. O to víc, že je do něj zamilovaná a jeho neustálá přítomnost její city jen zesiluje. Vždycky tu pro ni byl, její sexy ochránce a maják, ale i ona potřebuje vyrazit do světa a poznat nové lidi – za přitažlivost, kterou k němu cítí, přece může jen jeho neustálá přítomnost! Jenže byla sama tak dlouho a jen Evan se jí dokáže dotýkat způsobem, který v ní vyvolává touhu po něčem víc. Co se bude muset stát, aby oba podlehli přitažlivosti, která je mezi nimi déle, než si uvědomují? Dokáže Evan nemožné – porušit všechna svá pravidla, strhnout zdi, které kolem sebe vybudoval, a říct jí pravdu, kterou téměř deset let skrýval?... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
Stolen English, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anglická lekce. Přihlašte se a napište ho.
Nemuzu dat vic nez prumer. Bohuzel dvojka nedosahuje kvalit jednicky.
Porad kolem sebe jen krouzili a tipovali, kdo co jak rekl nebo myslel. Nebo jak se kdo podival nebo nepodival. Nebo jak toho a onoho lituje nebo nelituje a proste aaaaaaa porad dokola.
Zkratka ja mam rada primocarost a nechodit kolem horke kase. Dokazu pochopit, ze si nekdo neveri nebo si vystavi urcite hradby, ale 10 let si drzet takovy odstup a nepochopit, ze mate pred sebou lasku sveho zivota?
Jo a po majakove scene jsem to uz tezce dolitla ocima. Celou knihu samy chlad a domnenky a odstupy a hradby a pak takovej dojak? Achjo, jaka skoda.
Kurňa já se tak těšila na příběh plaché, nesmělé Andrei, která si prošla v minulosti peklem v podobě krutého, násilnického manžela. Evan, sexy bodygárd pro kterého Andrea byla vším od prvního momentu. Udělal by pro ni cokoli!
Po přečtení knihy, jsem lehce zklamaná. Čekala jsem prostě víc :-) víc akce, vášně, náboje. Čekala jsem i větší zápletku s manželem. Asi mám prostě bujnou fantazii no :-D Za mě to bylo takové ploché, i když tihle dva si určo svůj příběh se šťastným koncem zasloužili .-)
První díl se mi líbil o dost více.
Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)
04.08.2024
10 nejprodávanějších eknih (duben)
13.05.2024
Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)
07.04.2024
Kniha Anglická lekce v seznamech
Bála jsem se, že zápletka bude příliš jednoduchá, ale nakonec se to neskutečně zamotalo :)
A oba byli zlatíčka, četli se to samo :)