Angličtina na rovinu přehled
Darren Crown
Angličtina na rovinu série
1. díl >
Kniha lehce humoristickou formou pojednává o typických problémech, na které narážejí čeští studenti angličtiny na všech úrovních, a poskytuje praktické, srozumitelné rady, jak je překonat. Autor se zároveň snaží, aby si čtenáři uvědomili, že učení jazyka může a mělo by být především zábavou a koníčkem, neboť pouze tak může vést k nějakým výsledkům.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Angličtina na rovinu. Přihlašte se a napište ho.
Knizka me nadchla! Autor vypichl klicove gramaticke jevy, se kterymi se bud potykal on sam, nebo jeho studenti. Moc me pobavila hlavni teze (parafrazuji): KEEP IT SIMPLE, protoze anglictina je jazykem barbaru :D
Super knížka, dozvěděl jsem se spoustu zajímavých a užitečných věcí. A moc se mi líbil autorův styl psaní.
Knižní novinky (11. - 17. 9.)
10.09.2012
Kniha Angličtina na rovinu v seznamech
2012 | Angličtina na rovinu |
2015 | Angličtina na rovinu II |
2023 | Angličtina na rovinu III |
Spousta užitečných tipů pro všechny, kdo by rádi zlepšili svoji angličtinu. Pohled rodilého mluvčího na nešvary, které způsobil styl výuky jazyků v Česku, je velmi zajímavý, stejně jako postřehy o češtině (ačkoli ty mě někdy rozčilovaly). Rozhodně si vypůjčím i další díly.
Nevýhodou sebraných sloupků z novin je, že se části některých příspěvků opakují. Myslím, že trocha redakční práce navíc mohla tenhle drobný nedostatek odstranit a ještě zvýšit čtivost.