Anin duch přehled
Vera Brosgol
Poučný komiks o tom, že podvádět se nemá a ne všechna strašidla zůstanou u pouhého strašení. Aňa je studentkou střední školy, jednoho dne spadne do opuštěné studny v parku a tam se jí zjeví duch dávno mrtvé dívky. Spřátelí se s ní, Aňa dokáže fantóma ovládat a brát na procházku, což by bez ní nemohl dělat. Pomáhá jí za to s učením, ale čím dál víc ji začne ovládat -- jako pravý fantóm. Nakonec Aňa bojuje o holý život, aby si z ní děsivý duch nechtěl udělat kamarádku i na onom světě.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anin duch. Přihlašte se a napište ho.
Komiks o jedné dívce ze střední školy. Aňa, původem Ruska, se snaží nevyčnívat, hezky zapadnout mezi spolužáky, najít si lásku. Pak jednoho dne spadne do studny, odkud si sebou přivede ducha mrtvé dívky. A s duchy to nikdy není jednoduché. Díky tomu se Aňa mění, otevírají se jí oči.
Skvělý komiks o tom, že ne vždy se vyplácí podvádět a ne každý je takový, jaký se na první pohled zdá. Anin duch je osvěžující fantasy příběh, který má originální námět, pobaví vás, dojme a docela i vyděsí! Za mě obrovské překvapení a já ho moc doporučuji
Kniha Anin duch v seznamech
Půjčila jsem si od pubertální dcery, které se Anin duch moc líbil, a kurnik, to bylo překvapení! Kvůli trochu naivním kresbičkám jsem měla předsudky, že půjde o jednoduchý příběh pro děti, ale ve skutečnosti se mi dostalo chytrého, propracovaného příběhu, kde se stupňovalo napětí a který obsahoval i několik zásadních moralit. A myslím, že pro dnešní děcka není vůbec špatné zamyslet se, jak se může cítit imigrant, který se snaží zapadnout, nebo aspoň moc výrazně netrčet z řady. Moc povedené.