Anjel Temnôt přehled

Anjel Temnôt
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189475/bmid_anjel-temn-t-189475.jpg 4 24 24

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anjel Temnôt. Přihlašte se a napište ho.

Miesbacher
11.01.2022 5 z 5

(SPOILER) Nehodnoť knihu podle obalu. Když jsem ji kdysi dávno vzal do ruky, začal jsem hned první kapitolou s tím, že s imaginárním pachatelem na přebalu se jedná o fikci. U další kapitoly mi došlo, že jméno Kraft už jsem někde viděl a slyšel. Dalšími kapitolami jsem listoval doslova s otevřenou hubou.

"Řezal jim varlata. Řezal jim penisy. A to všechno zaživa."

Vzácná sonda do dekadentního životního stylu americké homosexuální komunity. Zcela zmatený a neskutečně vychytralý homosexuální zvrhlík má na svědomí pravděpodobně nejhorší vražednou sérii od polapení Gillese de Raise v roce 1440. Autora knihy zažaloval z cely smrti o 62 milionů dolarů. Bylo obětí skutečně 62, jak napovídá tzv. vražedný seznam vedený Kraftovou rukou? Motivu vražd se bohužel nedopátráte, i když určité indicie jsou.

Mimochodem: Kraft stále žije a udržuje čilou korespondenci. Zhruba tolik k tématu spravedlnosti.

moudivlacek
25.07.2021 1 z 5

Sice příběh o šíleném vrahovi, přesto mě to líčení autora nezaujalo. Asi jsem čekala trochu víc.

kannibal28
19.06.2019 3 z 5

Nevedel som čo je to oxymoron tak som si to vygooglil a až som to dobre pochopil znamená to opak tak si myslim že anjel a temnota je asi oxymoron a ked nie nech to admin zruší. Kniha mohla byť aj kratšia lebonemalo to taký drive aký som očakával

Kniha Anjel Temnôt v seznamech

Autorovy knížky