Annine lásky přehled

Annine lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26844/mid_annine-lasky-YRM-26844.jpg 4 155 155

Anniny lásky - naplněním lásky jsou děti. Annina a Gilbertova láska je požehnaná. Požehnaná je i Annina mateřská trpělivost a porozumění pro radosti, neplechy i hluboká trápení jejího stádečka. Tato kniha je skutečná rukověť mateřské výchovy, trpělivosti a láskyplného pochopení.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Annine lásky. Přihlašte se a napište ho.

Hradčiatko
23.01.2025 5 z 5

Tento diel o deťoch Anny ma bavil aj v časoch ranného dospievania, aj ako mamku, ktorá si sama prechádzala dobrodružstvami detí a výchovnými rozhodnutiami. Musím na mnohých miestach Annu obdivovať, ako si pri toľkých potomkoch zachovala nadhľad a svoj starý známy poetický kľud. Mne bohate stačili tri kúsky, aby mi často šla para od uší a upratané nebolo nikdy :D O ňu a Gilberta som mala v kríze reálny strach, ale našťastie všetko napokon dopadlo dobre, a tak to v tejto snovej sérii skrátka má byť.

veveropysk
22.01.2025 5 z 5

Za mě super pokračování série, určitě doporučuju. Líbil se mi konec u kterého u i když jsem trochu předpokládala jak to skončí tak mě bavil.

BlaTer
02.08.2024 5 z 5

Lucy Maud Montgomery měla nádherný talent popsat okamžiky a pocity v různém období života Anny tak přesvědčivě, jako bych tam skutečně byla. Anna pro mne vždy bude krásným, bezpečným útočištěm, do kterého se budu ráda vracet v časech nejistoty.

Jednotlivé příběhy dětí jsou jako krásným návratem do strastí a slastí malé Anny. Avšak na mne už trošku zdlouhavé, neboť si vyhradily většinu knihy. Stejně tak jako spousta vedlejších menších příběhů různých postav různých jmen, u kterých jsem se už ani nesnažila do nich vžít. Ale na to jsem od autorky už zvyklá. Jediná věc, která mě mrzí, že manželství Gilberta a Anny nemá v knize skoro vůbec žádný prostor a jsou mu věnovány pouze poslední stránky.

I tak to bylo krásné čtení a budu se k příběhu ráda vracet. V průběhu knih Anna roste a dospívá a stejně tak je to i s námi. Každá kniha má své určité období v našem životě.

Vychází Kouzlo všité do šatů a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2022

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022

Kniha Annine lásky v seznamech