Ano, pane řediteli přehled

Ano, pane řediteli
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545212/bmid_ano-pane-rediteli.jpg 4 330 330

Erotikou nabitá kancelářská romance! Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ano, pane řediteli. Přihlašte se a napište ho.

Ve_Von
17.12.2024

Jestli se autorka obklopuje stejnými "alpha samci" jako byl tady Adam i v reálném životě, tak je mi jí opravdu líto. Za mě byla tohle ztráta času, přečetla jsem 20%, pak jsem přeskakovala. Dramatickému zvratu se šílenou Silvií jsem nějak nemohla uvěřit, možná kdyby se jí místo napadení nožem snažila otrávit uzenáčem... Charakter Adama nemá smysl ani komentovat, typický český "mačo" chlap, všechno vím, vše umím nejlíp, ženy mi nejsou rovny. Ano, odsuzuji ho na základě 20% z knížky, ale i tak No a Michala, chudák holka, jak ta se dostala na asistentku šéfa s takovou páteří.. Nulová sebeúcta. Věta na konci : "Adam NAŠÍ dceru POHLÍDAL BEZ REPTÁNÍ, abych se mohla vykoupat" mi totálně znechutila celý závěr knihy. Rodiče jsou oba ale jen jeden hlídá?

Knihy-Lenka
21.11.2024 5 z 5

Naprosto skvělý, já nemám slov. Jasně, může se zdát, že takových knih je spoustu, měla jsem stejný pocit, ale zápletka a překvapení byla úplně jiná. Knihu skvěle doprovázel nejen sex, ale i boží humor. Já se velice nasmála. Nejdříve mě Adam šíleně štval, občas jsem si říkala, že bych ho zabila, ale nakonec jsem si to u mě srovnal. Konec knihy a zvrat, který se objevil mě překvapilo, bylo to skvělé. Když se do takových knih přidá i akční linka, je to super.

monika0181
03.11.2024 3 z 5

Na prvotinu velmi slušné. Inspirováno zjevně od jiných autorů. Ale to čtivosti neubíralo.
Jen neoslnilo, tak aby zůstalo dlouho v srdci a v knihovně. Myslím, že bude brzo zapomenuto.
Nicméně přesto se těším na další knihy z pera autorky, protože potenciál to opravdu má.

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022

Máme se od každého, kdo se ocitne v našem životě, něco naučit. Některé lekce jsou bolestivé, jiné bezbolestné, ale všechny jsou k nezaplacení.

Kniha Ano, pane řediteli v seznamech

2022  75%Ano, pane řediteli
2024  84%Ano, pane Božský