Antistresová knížka pro učitelky mateřské školy přehled

Antistresová knížka pro učitelky mateřské školy
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440169/bmid_antistresova-knizka-pro-ucitelky-ma-pZ5-440169.png 3 5 5

Pedagogové v knize najdou užitečné tipy, jak stresu nejen čelit, ale hlavně předcházet. Díky knize zjistí, jak reagují na zátěž a co z jejich chování může vést ke zvýšenému stresu. Naučí se také relaxovat a hlavně dokážou to, co si osvojí, přenést do práce s dětmi. Celé dny si jen hrají s dětmi, sedí na koberci, pak stráví hodinku na zahradě a jako bonus je čeká dvouhodinovka poledního odpočinku, při kterém si mohou dělat, co chtějí. To je častá představa o práci učitelů v MŠ. Realita je ale jiná, ve třídě na ně čekají malé osobnosti, které mají své potřeby a vyžadují pozornost. A co teprve jejich rodiče, kolegyně, vedení a dokonce školní inspekce? A co ty hromady výkazů a dalších papírů, které se musí zpracovat?... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Portál

Anti-Stress-Buch für Erzieherinnen

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Antistresová knížka pro učitelky mateřské školy. Přihlašte se a napište ho.

Gabi13
24.10.2023 4 z 5

Myslím, že spoustu praktických rad využiji ve své praxi i lekcích pro rodiče s dětmi.

Vydrýsek
01.12.2021 3 z 5

Úvod knihy zahrnuje již známé skutečnosti, ale praktické rady jsou velmi přínosné. ;-)

mamboleta
25.07.2020 4 z 5

Knížka mě překvapila. Našla jsem si několik tipů do své praxe. Doporučuji.

Kniha Antistresová knížka pro učitelky mateřské školy v seznamech

mateřské školy zvládání stresu

Autorovy knížky