Antistresové omalovánky pro dospělé přehled

Antistresové omalovánky pro dospělé
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250553/bmid_antistresove-omalovanky-pro-dospele-bOq-250553.jpg 5 43 43

Ve Francii, v Anglii, v USA vycházejí celé série knih s předtištěnými obrázky, které přímo lákají k vybarvení. Nejsou ale určené dětem! Složité obrazce s květinami, zvířaty, keltským dekorem nebo mandalami jsou omalovánky pro dospělé. Při vybarvování podle přesně daných linií mozek nejen relaxuje, ale zároveň se může soustředit na jinou činnost (porady, videokonference, brainstormingy, přednášky). Při vybarvování se také zapojují centra mozku určená pro kreativní vyjádření a vyvažují tak logické myšlení a organizační procesy. A pocit klidu a štěstí z hotového obrázku vás na chvíli vrátí do dětství. Navíc k vybarvování nepotřebujete žádnou drahou elektroniku, jen sadu pastelek.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Antistresové omalovánky pro dospělé. Přihlašte se a napište ho.

Lauralex
06.12.2023 5 z 5

Asi založím petici pro vydání dalších omalovánek, kdo se podepíše? Sice se u toho vždycky zaseknu, až zapomenu jít spát, na všechno zapomenu a ještě ve 2 ráno vymalovávám, ale to je asi ten účel, že. Primárně to nepoužívám proti stresu, prostě mě to baví a omalovánky miluju od dětství, ale splňuje to všechno. Akorát jsou tak skvělý, že mi vydrží strašně krátkou dobu a i když mám spoustu jiných, lepší jsem dosud neviděla.

Děkuju za nákup tady na databázi. Někdo na to nemá nervy, mně to zachrání několik probdělých úzkostných nocí. :)

IVANA0123
07.02.2022 5 z 5

Tato kniha omalovánek je krásná, ale já jsem si ji nekoupila kvůli malování. Koupila jsem si ji kvůli druhé autorce knihy Lence Tréglové. Na její pondělní sloupky a články jsem se pravidelně těšila na začátku každého týdne. Byly vtipné, pozitivní a dodávaly člověku naději, že v tom bláznivém světě nikdy není sám. A stejně tak v této knížce těch pár psaných stránek člověka potěší a povzbudí. Tentokrát nejsou možná až tak třeskutě vtipné, ale zahřejí a možná na chvilku zpomalí. A to je fajn... Zastavit a přivonět ke květině... a nebo vymalovat obrázek. Doporučuji 5*
(2/22)

meinita
29.03.2016 5 z 5

parádní odreagování od veškerého stresu, napětí, bolestí hlavy.

Ocenění knihy (1)

2015 - Český bestseller (Omalovánky pro dospělé)

Kniha Antistresové omalovánky pro dospělé v seznamech