Arabská růže přehled
Mirka Manáková
Lindu po rozchodu s Norbertem trápí noční můry, kterým nerozumí. Když už se jakž takž vzpamatuje z nešťastné lásky, potkává Samira, který jí nečekaně vstoupí do života. Samir je sexy, milý a bohatý Arab, který pochází z Egypta. Okamžitě si ji získává. Zdá se, že nic nebrání jejich štěstí až do dne, kdy se její noční můry, kterými trpí, nezačnou naplňovat…... celý text
Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2024 , Naše vojskoOriginální název:
Arabská ruža
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Arabská růže. Přihlašte se a napište ho.
Takový jednoduchý příběh na jeden večer.Linda mladá maminka chlapečka, které se zhroutí svět ,po té co nachytá manžela s milenkou.Tak není divu,že se zakouká do charismatického muže .Samir je sexy,bohatý Arab,ten ji zahrnuje sladkými slovíčky a každý den růží. Linda ,je unešena a přestěhuje se do jeho domu a tam začne trpět nočními můrami a ty se postupně začínají naplňovat.A sen o skvělém princi se rozpadá.
Hlavni postava co nevi co chce,nepremysli, necha si unest syna a neudela nic. Tam kde ma odpusit odsuzuje. Za me ani jedna hvezdicka.
Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)
22.09.2024
Kniha Arabská růže v seznamech
v Mé knihovně | 53x |
2016 | V zajatí vášne |
2017 | V zajatí strachu |
2017 | Arabská milenka |
2019 | Araba nemiluj |
2016 | Noci s cudzincom |
"Za chyby se platí, ale každý si zaslouží alespoň jednu šanci."
Jednoduchý příběh na jeden večer, ale já jsem z něj nadšená. Někdy je fajn chvíli vypnout hlavu a jen si užít čtení. Příběh o tom, jak je těžké odolat Arabům. Jejich exotický vzhled, neskutečný šarm a sexappeal, který z nich sálá je pro některé tak neodolatelný. Ano, je to tak, prostě mají své kouzlo a svými řečmi dokáží zblbnout nejednu holku na dovolené. Ne jinak tomu bylo i u Lindy. Když to srdce někdy nedokáže poslechnout mozek. A když poslechne, mnohdy je už pozdě.
Autorka píše velmi čtivě, poutavě. Zápletka není složitá, ale i tak je napínavá do poslední chvíle. Podobných příběhů jsem četla nespočet a vždy ráda sáhnu po dalším, podobném a toto téma mě asi nikdy neomrzí.
Děj se odehrává na rodné půdě autorky, a to na Slovensku. Egypťanů znám hodně a musím říct, že jsou velmi podobného smýšlení téměř všichni. Mají buď vlohy nebo se tomu učí všichni do jednoho už ve škole, jak zblbnout ženy. A jak s nimi pak manipulovat a chovat se majetnicky. Vyrůstají v jiné kultuře a pro ně je tohle normální. Je fajn si to v takových příbězích připomínat, abychom si na dovolené vzpomněly, že většina těchto lásek brzy skončí a i když vám zůstanou oči pro pláč, nezoufejte. "Čas zahojí všechny rány."