Guvernantka v pokušení přehled

Guvernantka v pokušení
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398576/bmid_guvernantka-v-pokuseni-qPg-398576.jpg 4 11 11

Arrandaleovi série

Alex Arrandale, hrabě z Davenportu, je zvyklý pokaždé dostat všechno, co si přeje. A on si teď přeje odstěhovat guvernantku i s jejími dvěma svěřenkyněmi ze svého panství. Když mu guvernantka Diana, s níž je Alex společně poručníkem obou dívenek, odmítne vyjít vstříc, nevěří vlastním uším. Diana se na Alexe dívá jako na rozmazleného floutka, ale nemůže se ubránit pocitu, že ten muž v sobě kromě síly a rozhodnosti skrývá i čestné jednání. A navíc nemůže odolat jeho kouzlu… (Druhá část minisérie Arrandaleovi)... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

Temptation of a Governess, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Guvernantka v pokušení. Přihlašte se a napište ho.

Zupote
04.12.2024 3 z 5

Milé, ale něco tomu chybělo. Postavám jsem úplně nepřišla na chuť. Dlouhou dobu se děj vlekl, konec byl zbytečně nadupaný extrémními rozhodnutími a zvraty.

erculka
26.02.2021 5 z 5

moc hezky se četli...

vcielka
04.05.2020 3 z 5

Taky priemer. Hrdinovi som nevedela velmi prist na chut. Ona zasa nezmyselne odrazu chcela opustit svoje zverenkyne, za ktore tak velmi bojovala. Odrazu jej vobec velmi nevadilo, ze sa ich vzda a co bude s nimi a argument, ze uz nie je pocestna je trochu slaby.

Kniha Guvernantka v pokušení v seznamech