Meč bojovnice Šao Jun 1 přehled
Minoji Kurata
Rok 1526. V Číně vládne dynastie Ming, země vzkvétá, ale všude probíhají politické čistky nařízené novým císařem, a v zemi se množí nepokoje. Po vyvraždění asasínů je Šao Jun poslední členkou bratrstva v celé Číně. Po útěku a pobytu ve Florencii se konečně vrací do vlasti a má jediný cíl: pomstít své mrtvé druhy! Napínavá manga na motivy hry Assassins Creed Chronicles: China s ikonickou hrdinkou Šao Jun. Prožijte příběh, který pohltil celý svět!... celý text
Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: 2024 , Slovart (ČR)Originální název:
Assassin's Creed: Blade of Shao Jun Volume 1, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Meč bojovnice Šao Jun 1. Přihlašte se a napište ho.
Na tuhle mangu jsem narazila na Světě knihy a hned jsem věděla, že ji musím mít. Jako velký fanoušek Assassin's creed mám vysoké nároky, takže se na to vrhneme.
Tohle je první díl, který nám ukazuje cestu Asasínky Šao Jun. Opět s příběh prolíná naším světěm a minulostí. Hned od začátku se dozvíte plot twist, který mě překvapil a udělal ještě věští starosti o hlavní hrdinku.
Manga je krásně zpracovaná i napsaná. Nechybí zde krev ani násilí, které k tomu patří. Žádná cenzura.
Mangu máte přečtenou během chvíle, protože jsem se od toho nemohla odtrhnout. Zajímalo mě, jak se celý příběh vivine.
Hlavně si uvědomíte, že byste neměli věřit každému, kdo je k vám milí, protože se z něho může stát monstrum, které vás zničí postupně zevnitř.
Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)
12.05.2024
Kniha Meč bojovnice Šao Jun 1 v seznamech
2024 | Meč bojovnice Šao Jun 1 |
2024 | Meč bojovnice Šao Jun 2 |
2024 | Meč bojovnice Šao Jun 3 |
Překvapivě příjemná rychlá jednohubka z neokoukaných reáliích světa Assassin's Creed a pokračování příběhu Šao Jun, kterou jsme mohli vidět poprvé v epilogu Eziova příběhu
Rád si přečtu pokračování až se k němu někdy dostanu, ovšem, chtělo by to aspoň dva díly najednou, protože tohle je opravdu krátká záležitost:)