Společný zájem přehled
Dan Watters , Alex Paknadel
Assassin's Creed - Vzpoura (komiks) série
1. díl >
Projekt Fénix je těsně před dokončením – a mezi bratrstvem a templáři je to na ostří nože. Nový svět je už skoro tady a pouze Charlotta a její noví spojenci mají vědomosti a schopnosti, aby zachránili lidstvo před zničením! Nová kapitola komiksové ságy přináší zásadní zvraty a změny!
Komiksy
Vydáno: 2018 , CrewOriginální název:
Assassin's Creed: Uprising - Volume 1: Common Ground, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Společný zájem. Přihlašte se a napište ho.
Jedna hvězdička za krasne zpracovani. Vykresleno to je uzasne. Zbytek? Cetl jsem zde komentar, ze se jedna o 4.dil, ale v popisu je první, tak nevim. Kazdopadne chaos, nelogicke, zmatene, blbe se to cetlo. Pokud jste s tim ještě nezacali, tak to ani nedelejte.
Čekal jsem toho víc, než jsem dostal. Jednička a dvojka se mi dost líbila, bohužel trojku jsem nečetl, i tak je dost ošklivé od tvůrců, že napíšou na hranu, že se jedná o první díl, přitom je to jasně čtvrtý díl.
Děj je dost zapomenutelný. Vím jen to, že se objeví noví nepřátelé, kteří jsou o dost silnější než asasíni či templáři. Proto se tyto znepřátelené strany musí spojit. Bohužel to, že se spojí je až na poslední straně komiksu. Snad děj vylepší v druhém (pátém) díle.
Kresba je dosti nezajímavá, ale dá se na ni koukat. A to je hlavní.
Postavy jsou totálně ,,vypatlané" (a je mi jedno, že toto slovo je nevhodné). Dělají naprosto neracionální rozhodnutí. K tomu jsou ještě bezcharakterní. Takže velké mínus.
Celkově mě komiks dost zklamal, ale dám šanci pokračování. Přece jenom to jsou asasíni a ty já miluji. Dávám 3 asasínské hvězdičky.
Kniha Společný zájem v seznamech
Opět slabý počin ze světa Assassin´s Creed, kdy pokračujeme s postavami uvedenými v jiné komiksové řadě. Tentokrát je příběh zaměřen výhradně na přítomnost a řeší dějové linky, na které se ve hrách vybodli. K čemu představit zajímavé postavy a vzkřísit Juno, když je pak budete řešit v komiksu, že?