Asterix legionářem přehled

Asterix legionářem
https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/7665/bmid_asterix-legionarem-vn2-7665.jpg 5 149 149

Ve vesnici se objeví krásná Halabala, do které se okamžitě zamiluje Obelix. Sotva započatý románek rychle pohřbí zpráva, že Tragikomixe, Halabalina snoubence, odvlekli Římané do Afriky do legií. Asterix a (hlavně) Obelix v takové chvíli nezaváhají ani na okamžik a vyrážejí mládenci na pomoc.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

Astérix Légionnarie, 1967

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Asterix legionářem. Přihlašte se a napište ho.

n.ezn.amy
24.06.2024 5 z 5

Do galské vesničky se vrátí krásná dívka Halabala dcera Vodomilnixe a Obelix se do ní bezhlavě zamiluje. Ovšem dívka je zasnoubená s krásným Tragikomixem, kterého ovšem odvedli do legie a poslali bojovat do Afriky. Tak se Obelixem s Asterixem musí vydat nechat najmout do legie, aby odjeli do Afriky a zachránili Tragikomixe a vrátili ho nazpět Halabale. Další ze skvělých příběhů, plný vtipných hlášek a narážek na legendární citáty jako cogito ergo sum či alea iacta est

YildizKorelidis
05.11.2023 5 z 5

Jeden z nejlepších dílů :D

Frizer
18.12.2022 5 z 5

Za mě nejsilnější a nejskvělejší Asterixův příběh. Sebranka tvořená Egypťanem, Gótem, Britem a dalšími je neuvěřitelná. Každý jednotlivý panel je úžasný a i po několikerém přečtení člověk najde něco nového. "Ruce jako lopaty"

Kniha Asterix legionářem v seznamech

v Mé knihovně65x