Ať se děje cokoli, hlavně neutíkat přehled
Peter Allison
Průvodcem na safari. Na stránkách Allisonových příběhů a vzpomínek ožívá svět afrického safari se všemi možnými tvory – očekávanými i těmi, které by zde čtenář zrovna nehledal. Kromě nezapomenutelného setkání s hadem, slonem, ptáky a samozřejmě lvy je celá kapitola věnována kupříkladu dost urputným myším, které se rozhodly okupovat tábor. Allison píše lehce a vtipně a nešetří ani sám sebe.... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: 2011 , Knižní klubOriginální název:
Whatever You Do , Don´t Run, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ať se děje cokoli, hlavně neutíkat. Přihlašte se a napište ho.
Čtivá kniha plná pěkných a často vtipných, někdy dojemných historek o průvodci africkou divočinou. Dost jsem se u ní nasmála. Jen mi neseděla sprostá slova, která se v knize hodněkrát objevila. Šlo by to i bez nich
Vítejte v africké buši - kde jsou zvířata divoká, turisti snad ještě víc a jenom jídlo utíká, takže - ať se děje cokoli hlavně neutíkat!
Zase jsem o něco připravenější na blížicí se safari dovolenou v Africe.
Peter Allison je safari průvodce v deltě Okavango a jeho humorný vyprávění - tak trochu podobný cestopisům Bill Brysona - mě donutilo posunout safari dovolenou na vyšší příčku mého cestovního seznamu. Čte se to dobře, určitě doporučuju.
Kniha Ať se děje cokoli, hlavně neutíkat v seznamech
Bezvadná kniha, pro Evropana zajímavé prostředí. Dobře se čte.