Až ti budu nablízku přehled
Bianca Iosivoni
Ať se stane cokoli série
Co když je konec hry pouhým začátkem? Teagan má jen jedno přání: dostat se pryč z rodného města a z područí otce, který jí chce určovat život, a studovat na vysněné univerzitě design počítačových her. Aby si na to našetřila, streamuje po nocích živě videohry. Je v tom tak dobrá, že porazí dokonce i Parkera, oblíbeného YouTubera a gamera. Ten se začne zajímat, kdo ta neznámá hráčka je. Ačkoliv mezi těmi dvěma leží tisíce mil a zpočátku komunikují jen na chatech a pomocí textových zpráv, brzy to mezi nimi zajiskří. Ale Teagan už v minulosti mnohokrát zradili – a i pro Parkera přicházejí city k ní v tu nejnevhodnější období jeho života. Přesto nedokážou jeden na druhého tak lehce zapomenout.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Feeling Close to You, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Až ti budu nablízku. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha je zajímavě pojatá ze světa gamerů a streamerů. Je to svět který je pro hodně lidí nepochopený. Parkera už známe z předchozího dílu a tak mě zajímal i jeho příběh. Příběh j to opravdu krásný i když chvílemi se mi zdál zbytečně zdlouhavý ale přesto byl děj napínavý. Byl to opravdu hodně romantický romantický příběh což jsem ani nečekala. obě postavy jsem si zamilovala a super číst knihy kde se vyskytují pohledy obou hlavních hrdinů. Knihu doporučím lidem, kteří mají rádi oddychovou romantiku. Jestli bude třetí díl určitě mě nemine.
Myšlenka z knihy:
Když o tom dokážeš snít, dokážeš to i udělat.
Tento díl se mi líbil mnohem víc, než díl první. Vůbec mi nevadilo hraní her nebo tematika herního prostředí, vzhledem k tomu, že mám hry také ráda. Co mě trochu mrzelo, byl konec , rychle useknutý formou sms. Čtení na odpočinek.
Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)
08.06.2023
Kniha Až ti budu nablízku v seznamech
láska počítačové hry pro dospívající mládež (young adult) směrování, routing (PC) youtubeřiAutorovy další knížky
2020 | Strmý pád |
2021 | Ve skrytu stínů |
2021 | Prudký vzlet |
2022 | Až se zase usmíříme |
2022 | Krvavá magie |
Po přečtení prvního dílu, se mi do druhého moc nechtělo, ale jsem ráda, že jsem po něm nakonec šáhla. Byla to oddechovka která mě bavila narozdíl od prvního dílu. Postavy a hlavně Parker, byly sympatičtí. Těším se na další díl.