Kdo pohlídá Baryka? přehled
Susan Hughes
Ať žijí štěňata! série
1. díl >
Katka a její nejlepší kamarádka Mája jsou úplně zblázněné do psů! Své vlastní mít nemohou, ale to jim nebrání snít o oblíbených štěňatech. Katčina teta si otevře psí salon, kde se dívenky seznámí s Barykem, labradorským retrívrem s čokoládově hnědou srstí. Je to láska na první pohled. Podaří se jim přesvědčit tetu Janu, aby jim dovolila jí s Barykem pomáhat?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo pohlídá Baryka?. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Kdo pohlídá Baryka? v seznamech
2011 | Ostrov divokých koní |
2017 | Rita pomáhá |
2017 | Kdo pohlídá Baryka? |
2018 | Miky detektivem |
2019 | Bišonek hledá domov |
Pro holky - milovnice zvířátek, nejlépe pejsků (máme ve třídě hned několik takových) určitě príma knížka: číst o tom, co máme rádi, je vždycky zábavnější a překousneme i případnou větší náročnost. Tenhle příběh popisuje situaci, o které každá taková slečna určitě sní, takže budu příhody Katky a Máji určitě holkám nabízet.
CPress zaslouží pochvalu za grafickou i jazykovou podobu knížky. Ilustrace jsou sice původní, kanadské, ale překlad Jany Vlčkové nepopiratelně český, bez tiskových chyb. Ovšem názvy různých psích plemen jsou nad mé síly, tak jen doufám, že i tohle si odpovědná redaktorka pohlídala. Jestli ne, děti mě na to asi brzy upozorní.
Zajímavá je zmínka o jiném způsobu výuky, něco jako naše malotřídky.