Atlas štěstí přehled

Atlas štěstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407164/bmid_atlas-stesti-r01-407164.jpg 4 50 50

Jak být šťastný – rady z celého světa Cesta kolem světa a 33 mezinárodních návodů, jak dosáhnout štěstí Bojíte se blížícího se pracovního pohovoru? Vezměte si příklad z Islanďanů a jejich konceptu þetta reddast, neochvějného přesvědčení, že všechno nakonec dopadne dobře. Bloudíte životem a nevíte kudy kam? Vyzkoušejte čínský stav radosti sing-fu, který dá vašemu životu smysl. Máte práce nad hlavu? Italové vám přiblíží ryzí umění dolce far niente neboli sladké nicnedělání. Jste zahlceni prací a odstřiženi od přírody? Švédové na to mají lék – stačí najít smultronställe, tedy „záhon lesních jahod“, dokonalý únik od okolního světa. Atlas štěstí vás zavede do mnoha zemí, od Anglie přes Bhútán, Irsko, Finsko, Turecko, Sýrii až po Japonsko a odhalí vám taje štěstí z celého světa, které vám změní život.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Jota

The atlas of happiness, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Atlas štěstí. Přihlašte se a napište ho.

Mrshodan
29.12.2023 5 z 5

Hledání dobrého i v hodně blbých časech je to, o čem se v téhle knížce tak krásně píše. Já se střídavě uculovala nad suchým humorem autorky a střídavě jsem obdivně četla o nezdolnosti a radosti, kterou v sobě lidé mají.
Nemyslím si, že to má být motivační literatura, ale kdyby ano, byla by skvělá.

Noisette73
09.01.2023 5 z 5

Milá knížečka s krásnými ilustracemi, která mě opravdu naladila na klidnou a pozitivní notu, na tento typ literatury moc nejsem, ale tady toto mě bavilo a opravdu jsem si odpočinula a začala se více usmívat.

Renike
20.03.2022 5 z 5

Nádherná kniha. 33 mezinárodních návodů, jak dosáhnout štěstí. Zavede nás do 30 různých zemí v abecedním pořadí - od Anglie, přes Brazílii, Finsko, Itálii, Japonsko, Sýrii ...až po USA a Wales. Naučná kniha s krásnou ilustrací.

Knižní novinky (25. týden)

20.06.2021

Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021

Knižní novinky (12. týden)

18.03.2019

Kniha Atlas štěstí v seznamech