Aurora povstává přehled

Aurora povstává
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547741/bmid_aurora-povstava.jpg 4 355 355

Aurora série

1. díl >

Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů. A do toho je tu Aurora Jie-Lin O´Malleyová, dívka, která může spustit válku gigantických rozměrů. Tyova banda podivínů teď představuje jedinou naději celé galaxie. Nejsou to hrdinové, které si zasloužíme, ale ti jediní, co byli po ruce. Hlavně žádnou paniku.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

Aurora Rising, 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aurora povstává. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (86)

MoireDeTardis
24.09.2024 4 z 5

Překvapivě dobrý young adult scifi. Malinko mě rozhazoval pohled první osoby pro všechny hlavní postavy, ale zvykla jsem si. Je tu potenciál, kterej snad série využije naplno.

Ticiana
04.09.2024 5 z 5

Bavilo me to a moc. Celej tym byl skvelej, libila se mi ta chemie mezi nima i kdyz to nekdy tak uplne neklapalo. Auri je bozi, jsem zvedava, co se bude dit dal. Jen Rahaam mi hodne pripomel serii Remade. Tak sup na dalsi dil.


Luccinda
26.08.2024 3 z 5

Když jsem si tuhle knížku vylosovala na květen, měla jsem z toho velkou radost. Protože jí napsali autoři mé milované série Akta Illuminae, moc jsem se na ní těšila a popravdě jsem měla i dost velká očekávání. Musím ale přiznat, že jsem lehce zklamaná.

Už od samého začátku jsem měla pocit, že to nebude úplně ono. Sice jsem v tom poznávala styl Jaye Kristoffa, který zbožňuju, ale to můj dojem z knížky bohužel nezachránilo. Začnu postavami, které mi přišly hrozně ploché. Nedokázala jsem si vytvořit vztah k žádné z nich a přiznám se, že se mi i dost pletly. A příběh? Ten byl prostě strašně slabý. V knížce se nic moc nedělo, dějová linka byla až moc přímočará a nestalo se tam nic, co by mě nějak překvapilo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (36. týden)

30.08.2020


Citáty z knihy (2)

My mimoňové musíme držet spolu.


Smrdí to tu jako šuplík s prádlem mojí čtvrtý babičky.


Kniha Aurora povstává v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených421x
ve Čtenářské výzvě95x
v Doporučených49x
v Knihotéce252x
v Chystám se číst319x
v Chci si koupit112x
v dalších seznamech12x