Víkend s panem Darcym přehled

Víkend s panem Darcym
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359920/bmid_vikend-s-panem-darcym-Joi-359920.jpg 3 65 65

Austen Addicts série

1. díl >

Katherine, uznávaná profesorka literatury na Oxfordské univerzitě, se netají svou láskou ke knihám Jane Austenové. Má však i jednu tajnou vášeň – miluje čtení tak trochu lechtivých románů z regentského období, které se k jejímu postavení moc nehodí. S jejich autorkou, Lornou Warwickovou, vede Katherine bohatou korespondenci a těší se, že se s ní konečně bude moci osobně setkat – během konference věnované Jane Austenové, na kterou je pozvaná. Tam na ni však čeká obrovské překvapení, jež si v ničem nezadá se zápletkou některého ze slavných románů. Pan Darcy v tomto vyprávění zkrátka ožívá v mnoha podobách. A na jakékoli konferenci můžete nečekaně narazit na lásku svého života.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Sofa Books

A Weekend with Mr. Darcy, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víkend s panem Darcym. Přihlašte se a napište ho.

Sisile
13.01.2025

Naprosto příšerný překlad, chyby v gramatice, interpunkci, překlepy... na každé straně jsou jich desítky. Za tuhle hrůzu mělo nakl. dostat skřipec :-(((

Medvědářka
23.08.2024 5 z 5

Víkend s panem Darcym je plně zaměřená hodně na Jane Austenovou a milostné příběhy tam vidíme hned dva. Oba bavili, i když mám lehce výhrady k tomu, že na stránkách nebylo dostatečně odděleno, když se vyprávění stočilo na jeden či druhý příběh, ale za to autorka nemohla. V tom vidím spíš problém u nakladatele.

Majka1979
04.02.2024 5 z 5

Niekedy nechápem tie negatívne hodnotenia, ešteže nie vždy dávam na názory iných a dávam hlavne na ten svoj.

Pre mňa bola táto kniha niečím výnimočným, milujem tvorbu Jane Austinovej a tak mi bolo veľmi blízke aj toto a aj keby som jej diela nečítala, príbeh bol nádherný, všetko mi pripadalo ako z rozprávky a predsa len sa nie všetko dialo tak ako by človek očakával.

Veľa záhad a osudy trochu ľudí, ktorí určite nečakajú takú zmenu, aká v ich živote príde. A to že si človek musí svoju lásku vybojovať, o tom nie je ani v tejto knihe žiadnych pochýb.

Ešteže máme každá toho svojho pana Darcyho :)

Kniha Víkend s panem Darcym v seznamech

v Mé knihovně104x