FadeAway přehled
Anabelle Stehl
Jak mohu chtít po ostatních, aby mi vyprávěli své příběhy, když sama nedokážu mluvit o tom, co se přihodilo mně? Když začne Kyra studovat psychologii v Berlíně, je rozhodnutá hodit minulost za hlavu. Nechybělo mnoho a stala se obětí znásilnění. Myslela si, že traumatickou událost zpracovala, ale opak je pravdou. Nemůže zapomenout na to, co se stalo, ale chce se angažovat v tom, aby ostatní nepotkal stejný osud. Ve feministickém podcastu, který sama vytvoří, pravidelně upozorňuje na to, co se jí nelíbí na vysoké škole i mimo ni. Nikdo netuší, že za úspěšným formátem stojí právě ona – nikdo kromě Milana, který se náhle objeví v jejím životě. Ale Milan je přesně ten typ muže, kterému se Kyra chtěla vyhnout... FadeAway je volným pokračováním románu BreakAway ze stejnojmenné třídílné série. Opět se v ní setkáváme s Liou, Phuong, Miriam, Noahem, Eliasem a dalšími hrdiny z prvního dílu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize FadeAway. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se četla hezky. Ale.. Co ten překlad? Korektura? Tolik chyb a tolikrát napsané slovo "jej".. Rušivé, zkazilo to dojem z celé knihy.
Nemůžu říct, že by mě kniha nějak nadchla. Řekla bych, že pro mě to byl vyloženě odpočinkový příběh. Nápad byl super. Ale proste mě to nechytlo tak jak jsem čekala. Mohla jsem knihu kdykoli odložit a neměla jsem potřebu po ni hned sáhnout. Nápad s podcastem.. v dnešní době skvělé, jen to pro mě bylo občas moc natahované
Vychází Kouzlo všité do šatů a další knižní novinky (45. týden)
04.11.2022
Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)
23.10.2022
Kniha FadeAway v seznamech
S romantickými knihami se v posledním roce roztrhl pytel a čím víc titulů v tomto žánru mám přečtených, tím jsem asi kritičtější. Tato knížka mě nijak zvlášť nenadchla, hodnotím ji tedy jako průměrnou romantiku s ne úplně vyspělými hlavními postavami a dějem, který i když měl hlubší myšlenku, tak potenciál podle mě nebyl dostatečně využit.
Myslím si, že kdybych tuto sérii četla mezi prvními knihami od vydavatelství Red, asi bych byla z příběhu víc odvařená.
Chyby v korektuře ani zmiňovat nebudu, opravdu to v textu nepůsobí hezky a je to dost neprofesionální.