Až to budeš číst přehled

Až to budeš číst
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425682/bmid_az-to-budes-cist-CPm-425682.png 3 27 27

Román v „dopisech jednadvacátého století“ – emailech, textovkách a postech Iris Masseyové je třicet tři let. Má velké plány do budoucna, novou lásku… a rakovinu. Zbývá jí pár měsíců života. S blížícím se koncem se pokouší mimo jiné vyrovnat psaním blogu. Její přítel a šéf Smith Simonyi o tom neměl ani tušení; protože však jedním z posledních přání Iris bylo, aby její texty zveřejnil, nezbude mu, než se o to s pomocí Irisiny starší sestry Jade a nového kolegy Carla Van Snydera pokusit. Společné sdílení vzpomínek jim překvapivě přinese víc, než by čekali.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský

When You Read This, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Až to budeš číst. Přihlašte se a napište ho.

Dobruš
13.11.2024

Knihu jsem přečetla velmi rychle. Tím asi veškeré pozitivum končí. Styl, kterým je napsaná, mi vůbec nevyhovoval. "Děj knihy", jestli to tak lze vůbec nazvat, mi přišel velmi plitký, strohý a totálně bez emocí. V podstatě to na mne působilo jako splácání emailové konverzace několika lidí dohromady a děj se vůle boží. Za mne tedy jedno velké NE.

Janek
10.10.2024 3 z 5

Nápad dobrý, provedení chabé, řekla bych. Text je na mnoha místech uměle prodlužován zbytečnými a dost zmatečnými odbočkami. Iris by mohla dostat mnohem víc prostoru.

MiskaMa
14.02.2022 4 z 5

Knížka byla místy smutná a plná bolesti, místy zase vtipná a sarkastická, prostě ze života. Líbilo se mi autorčino podání příběhu, který byl psaný formou blogu, e-mailů a smsek. Když se v tom člověk zorientuje, čte se to samo.

Kniha Až to budeš číst v seznamech

v Mé knihovně5x

Autorovy knížky