Babské rady přehled
Anna Strunecká
Autorka řady populárně-naučných bestselerů přichází se svojí další knížkou pro širokou veřejnost. Babské rady profesorky Strunecké poskytují čtenářům stručné, ale srozumitelné informace o levných a zdravých potravinách, o jídle jako léku v prevenci rakoviny, srdečně-cévních onemocnění, autismu a Alzheimerovy nemoci. Rodiče v této publikaci najdou užitečné rady, jak nepoškozovat nevhodnou stravou zdraví svých dětí od početí do dospělosti. Kapitola Jak zdravě stárnout je vhodným průvodcem pro seniory, kteří chtějí prožít klidné a spokojené stáří. I tato knížka přináší netradiční pohledy autorky, které jdou mnohdy proti proudu všeobecného mínění a oponují přístupům současné medicíny a osvěty.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Babské rady. Přihlašte se a napište ho.
Rady p. profesorky se mi jeví jako rozumné a užitečné, a to i ty, které vypadají poněkud ezotericky. Jenom mi připadá, že se zde probírala skoro stejná témata jako v knize Doba jedová.
Myslela jsem , že se bude jednat o něco zajímavějšího, jako byla doba jedová. Tohle mi bohužel připomíná babské rady v Blesku pro ženy. Netřeba číst a mít doma.
Kniha Babské rady v seznamech
2011 | Doba jedová |
2012 | Doba jedová 2 |
2012 | Varovné signály očkování |
2013 | Jak přežít dobu jedovou? |
2014 | Babské rady |
profesorka + doktorka přírodních věd + doktorka věd a radí, jak detoxikovat organismus? to jsou snad výpisky z ženských časopisů