Báječný trest přehled

Báječný trest
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53221/bajecny-trest-UOc-53221.jpg 5 81 81

Kniha pro děti vypráví o partě vesnických dětí, které v době prázdnin dostanou trest - musí pomáhat s úklidem na starém zámku pod vedením dospěláka Standy. Ze Standy a jeho přítelkyně se ale vyklubou prima parťáci, na zámku se děti skamarádí se psem Kazanem, vypátrají starý obraz, zažívají každodenní dobrodružství a navíc jim ostatní děti ze vsi trest závidí. Nikomu tedy už nevadí, že tento báječný trest byl uložen za vytlučení družstevní drůbežárny. Tajemství zámku je odhaleno a pro děti byl prázdninový nedobrovolný pobyt vlastně odměnou.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Báječný trest. Přihlašte se a napište ho.

Petra-Nela
21.07.2023 5 z 5

Super knížka, hned bych na tu brigádu šla .

Lothar.777
07.04.2023 4 z 5

Jako dítě jsem tu knížku četl víckrát. I po letech má svoje kouzlo. Takový dobrodružství na půlku prázdnin, asi by to chtěl zažít každej (teda tenkrát). Dnes už je trochu jiná doba, ale určitě to ještě může oslovit. Nemohl jsem se dočkat Tlustýho torpéda, to byl favorit :-D.

denib
27.03.2023 4 z 5

Výborná oddychovka :-) Děti v knize už nejsou žádná drobotina, ale je jim cca 14, takže prožívaná dobrodružství už si nezadají s pravou kriminální zápletkou. Příhody jsou i tak humorné a čtenář se výborně baví. Jediné, co bych vytkla, je tolik příhod a zápletek v tak krátkém čase na jednom místě. Ke konci jsem měla pocit, že už to vážně stačí :-)

Kniha Báječný trest v seznamech

v Mé knihovně48x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Bohumil Nohejl
česká, 1928