Balada o zlomeném nosu přehled

Balada o zlomeném nosu
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191513/balada-o-zlomenem-nosu-191513.jpg 4 21 21

Bartovi bude brzo třináct. Trochu boxuje, ale vždycky dostane na budku. Bydlí jen s mámou, nemají moc peněz a Bart se trochu stydí za to, že žijí v domě plném nepořádku a pochybných existencí. A stydí se taky za to, co ho na světě nejvíc baví - operní zpěv. Dokáže zpívat, jen když je sám, zavřený na záchodě. Jenže to vypadá, že bude muset zazpívat na školní akademii. Jak tohle jenom dopadne?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Balada o zlomeném nosu. Přihlašte se a napište ho.

simca9342
17.02.2023 5 z 5

Pěkný příběh pro děti a jejich rodiče. O tom, jaké to je být jiný a mit méně než ostatní , ale nějaký zvláštní dar navíc.

kusma
23.02.2021 3 z 5

Při čtení jsem přemýšlela, zda je opravdu kniha pro děti. Ano, vypráví to dítě, ale některé části (zejména s maminkou) mi přišlo, že děti moc nepochopí. Ale možná je podceňuji (holt, když někdo vyroste na Vojtěchu Steklačovi, má o knížkách pro děti trochu požadavek na veselost).
Kniha mě ale jinak zaujala, příběh mi nebyl lhostejný, hrdiny jsem si svým způsobem oblíbila.

Knihomolka506
12.08.2020 5 z 5

Co vše přinese jeden zlomený nos? Malý kluk žije se svou mamkou v malém bytě a nejsou zrovna moc bohatí. Ale příběh je hlavně o tom, že když nám něco chybí, být v něčem lepší než ostatní nám v ničem nebrání.

Kniha Balada o zlomeném nosu v seznamech

norská literatura

Autorovy knížky