Balíček přehled
Sebastian Fitzek
POZOR! Otevření na vlastní nebezpečí! Nový psychologický thriller od Sebastiana Fitzeka! Poté, co mladou psychiatričku Emmu Steinovou znásilnil neznámý muž čekající na ni v jejím hotelovém pokoji, přestala vycházet z domu a uzavřela se do sebe. Stala se třetí obětí psychopata, kterému novináři dali přezdívku Holič, protože předtím, než své oběti zavraždí, oholí jim vlasy. Emma jako jediná vyvázla živá, ale bojí se, že po ní Holič bude pátrat, aby svůj krutý čin dokončil. Ve své paranoii vidí od té doby v každém muži pachatele, protože mu v tmavém pokoji neviděla do tváře. Bezpečně se cítí jen ve svém malém domě na kraji berlínské čtvrti Grunewald – ovšem jen do té doby, než ji pošťák jednoho dne požádá, aby převzala balíček pro souseda. Souseda, jehož jméno Emma nezná a nikdy ho ani neviděla, ačkoliv tu s manželem bydlí už celé roky…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2018 , AnagOriginální název:
Das Paket, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Balíček. Přihlašte se a napište ho.
Hlavní postavou je psychiatrička EMMA STEINOVÁ, kterou znásilnil neznámý muž v jejím hotelovém pokoji. Stala se obětí psychopata, kterému novináři dali přezdívku HOLIČ, protože předtím, než své oběti zavraždí, oholí jim vlasy.
Emma jako jediná vyvázla živá a ze všeho má strach. Bydlí ve svém malém domě v berlínské čtvrti Grunewald.
Jednoho dne ji pošťák požádá, aby převzala balíček pro souseda. Emma souseda nezná a nikdy ho neviděla.
Kniha má krátké kapitoly a četla se dobře. Jak je u autora známo, v knize se vyskytují zvraty. Neodhadnul jsem, kdo je Holič.
V závěru knihy se nachází kapitola DESET LET SE SEBASTIANEM FITZEKEM. V této kapitole nalezneme dopisy, které čtenáři napsali autorovi. Autor má smysl pro humor.
Uf teda velká dávka " psycho " je to složitější děj, ale neztrácela jsem se...
Spíš mě přišlo i skoro hororový děj, kapitoly se střídají mezi událostmi.
Proč nikdo nevěří hlavní hrdince??? Neexistuje žádný důkaz napadení a můžete jen hádat do konce, zápletka je znepokojivá, temná...
Kniha Balíček v seznamech
detektivní a krimi romány německá literatura thrillery napětí znásilnění psychologické thrillery
Další moje přečtená knížka od tohoto autora. Kniha se mi líbila. Byla plná tajemství, napětí, emocí, zloby,lhaní a vražd. Emmy mi bylo líto co se jí stalo. Vraha jsem neuhádla a takový konec byl pro mě překvapivý. Určitě doporučuji všem kdo má rád takové to příběhy.