Banální příběh přehled
Alexandra Berková
Literární předloha, podle níž byl natočen televizní film Zlatá brána. Evě je pětačtyřicet, ale to by jí nikdo nehádal. Je profesorkou češtiny, má manžela architekta, dceru, bydlí v atypickém bytě. Jenže manžel – ten, co jí slíbil, že jí bude oporou v dobrém i zlém; ten skvělý elegán, co je pyšný, že vypadá úplně jako Ital, si našel jinou. Před společnými známými se vytahuje, že má starší milenku...: „Láska! Blesk z čistýho nebe! Takovej je život!“ Eva by právě teď moc potřebovala oporu. Opravdového muže. A potká Borise. Boris je bojovník: sportovec. Je ale z těch, co nepřicházejí v úvahu. Cizinec z méně rozvinuté země. Jenže je k sobě něco přitahuje... 1. vydání. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Banální příběh. Přihlašte se a napište ho.
knížka mě nadchla, velmi jsem se vžila do hlavní hrdinky, která prožila bolestný rozchod a po přečtení jsem měla takový osvobozující pocit. Je pravda, že paní Berková byla trochu feministicky smýšlející a to já jsem také:)
23 nových eknih zdarma ke stažení
24.06.2021
Kniha Banální příběh v seznamech
nevěra pro ženy psychologické romány ze života manželská krize osudy žen
2003 | Knížka s červeným obalem |
2000 | Temná láska |
2004 | Banální příběh |
1993 | Utrpení oddaného všiváka |
1991 | Magorie aneb Příběh velké lásky |
Od začátku depresivní. Velmi zvláštní kniha ze života, hledání sama sebe a hledání lásky. Nadějný konec.
Vcelku se mi kniha líbila.