Samantho, řekni ano! (1993) | Databáze knih

Samantho, řekni ano! přehled

Samantho, řekni ano!
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194437/bmid_samantho-rekni-ano-AlA-194437.jpg 2 5 5

Bantam Romance série

Věčná sbírka série

80. díl

"Ano", to bylo to slůvko, které by každý rád slyšel od Samanthy Clydeové s ticiánovými vlasy... "Ano" očekával slavný londýnský fotograf, který chtěl udělat Samanthu svojí nejlepší modelkou... "Ano" by rádi slyšeli i švarní mladí důstojníci, kteří chtěli vždy políbit Samanthu na dobrou noc po večírcích naplněných tancem a šampaňským... "Ano" si přál slyšet i bohatý aristokrat středního věku, který nabízel Samantě za její náklonnost nádherný démantový náramek... Ale Samantha chtěla říci "ano" jen jednou jedinkrát - a to hezkému, nevšednímu spisovateli, který se ale nikdy nechtěl oženit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný

Say Yes, Samantha, 1975

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Samantho, řekni ano!. Přihlašte se a napište ho.

modranka
05.08.2020 2 z 5

Moderná romanca zo sveta modelingu, obdobie tak okolo 1960. Text je písaný v prvej osobe a priznám sa, že som už dávno nečítala niečo tak zle spracované. Príbeh samotný je obstojný, ale pre dnešnú mladú literárnu generáciu asi nudný.

Kniha Samantho, řekni ano! v seznamech

v Mé knihovně19x