Ztracena v Londýně přehled
Barbara Cartland
Bantam Romance série
< 177. díl
Minella, dcera lorda Heywooda, se po smrti svého milovaného otce dozví, že zanechal obrovské dluhy, které ona musí uhradit. Zůstane tak zcela bez prostředků a proto se vydá do Londýna za svou přítelkyní z dětství Connií a požádá ji, aby jí pomohla opatřit nějaké zaměstnání. Netuší, že Connie vystupuje ve slavném divadle Gaiety jako jedna z takzvaných Gaiety Girls, krásných hereček a tanečnic, v té době velmi populárních. Connie ji přesvědčí, aby zastoupila její nemocnou kolegyni v poněkud nevázané víkendové společnosti na zámku hraběte z Wynterbornu s tím, že musí předstírat, že také patří ke Gaiety Girls. Minella však svou nevinností a vybraným chováním aristokratky upoutá hraběte natolik, že ji požádá, aby ho doprovázela na plavbě lodí do Káhiry a hrála úlohu jeho manželky.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2005 , BaronetOriginální název:
Lights, Laughter and a Lady, 1983
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracena v Londýně. Přihlašte se a napište ho.
Po přečtení knihy Ženy z bloku 10, byla pro mne tato kniha balzámem na nervy. Potřebovala jsem takovouto oddechovku ,kniha se četla dobře, spousta romantiky akorát si nedovedu představit, že se někdo zamiluje během víkendu a hned žádá o ruku? Svatba se sice konala epilog-žádný,jak již uvedla,čtenářka v komentáři přede mnou.
Kniha Ztracena v Londýně v seznamech
2009 | Srdce v sázce |
1992 | Sissi - Soukromý život Alžběty, císařovny rakouské |
2002 | Nádherná svatba |
2003 | Krása není všechno |
2020 | Bezcitný hrabě |
kniha nebyla špatná, četla se dobře a děj hezky ubíhal. přesto musím říct, že autorka má lepší knihy... výrazně mi tady chyběl epilog !!! proto strhávám jednu hvězdu