Barunka z Borůvkového statku přehled
Eva Čepičková
Seznamte se s Barunkou a jejími kamarády z Borůvkového statku – jezevčíkem Punťou, kočičkou Adélkou a kozlíkem Lojzíkem. Každý den zažívají úžasná dobrodružství a o své zážitky se moc rádi podělí. Jste zvědaví, kdo straší na zahrádce? Jak dopadne záchranná akce na pomoc kocourkovi, který uvízl na stromě? Nebo jaké překvapení pro Barunku připravili maminka s tatínkem? Tak přijměte pozvání, na statku už Vás čekají.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Barunka z Borůvkového statku. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Barunka z Borůvkového statku v seznamech
Barunka z Borůvkového statku přináší veselé příhody malé holčičky, jejíž svět je plný dobrodružství a zábavy. Děti s ní prožijí spoustu legrace a zároveň se dozví hodně nových věcí. Barunka si nehraje s telefonem, ani se pořád nedívá na pohádky v televizi, přesto její život není nudný, jak by se mohlo dětem dnešní moderní doby zdát. Třeba je Barunka inspiruje k tomu, aby si hrály častěji venku a všímaly si víc toho, co se v přírodě a kolem nich děje.