Basic cooking přehled
Sabine Sälzer , Sebastian Dickhaut
Základy varenia čiže basic kuchyne a špajzy. Basic postupy, basic finty, basic obmeny. Aj basic chute a chúťky... Asi stovka jedál. Nestačí to vari?
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Basic cooking. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
![Ankavi Ankavi](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/29626/29626.jpg?v=1383565034)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Průměrná stručná kuchařka pro začátečníky. Jako plus hodnotím i seznam věcí, které by neměly doma chybět a obecné rady, týkající se například trvanlivosti potravin apod. S recepty je to o něco horší, mnoho inspirace jsem tu nenašla. Kniha je provázena pěknými fotografiemi a zaujme svým "designem" na první pohled. Pro začínající kuchařinky a kuchaře dobrý pomocník, ale jsou i lepší.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Basic cooking v seznamech
v Přečtených | 9x |
v Mé knihovně | 6x |
v Chystám se číst | 1x |
Základy, plno hloupostí a strašně otravný fotky. No pro začátečníky asi stačí.
Jak můžou napsat, že se po těstovinách NETLOUSTNE???