Blonďatá Kerolajn přehled

Blonďatá Kerolajn
https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/6220/blondata-kerolajn-6220.jpg 4 117 117

Básník v báglu série

Volné pokračování knihy Básník v báglu, kde se tři spolužačky vydaly o letních prázdninách do kraje K. H. Máchy. Tentokrát se dívčí trojice chystá strávit jarní prázdniny v lyžařském středisku Ještěd – a ne sama. Doprovází ji klučičí výprava, částečně známá z letního příběhu. Černovláska Fany, blondýnka Simča a zrzka Nikol si užívají zimních radovánek, ale největší citové peripetie prožije ta poslední. Octne se v milostném trojúhelníku, nápadně podobném tomu, který zažila nejznámější spisovatelka tohoto kraje Karolína Světlá. A navíc se všichni vydávají na běžkový výlet po jejích stopách. Je to všechno jen náhoda? Ivona Březinova mistrně líčí romantické i napínavé dívčí dobrodružství, a přitom čtenáře zábavnou formou seznamuje s osudy Karoliny Světlé a s dalším malebným koutem naší země.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Blonďatá Kerolajn. Přihlašte se a napište ho.

twigxi
31.03.2024 4 z 5

Příjemné pokračování! Tahle partička mi přirostla k srdci.

Hanncha
23.05.2022 5 z 5

Z prvního dílu jsem byla nadšená a druhý díl také nezklamal. Moc se mi líbí konzistentnost postav a také, že je kniha nenásilným způsobem naučná.

Amneris
11.04.2021 5 z 5

Příběh tří kamarádek, které se tentokrát vydávají po stopách spisovatelky Karolíny Světlé. Pokračování bylo fajn, líbilo se mi jednak korespondence mezi Světlou a Nerudou a také Nikolin scénář, kdy dala tyto dva spisovatele dohromady (což se ve skutečnosti nestalo). Prostě fajn čtení :-)

Kniha Blonďatá Kerolajn v seznamech