Batman / Želvy nindža přehled

Batman / Želvy nindža
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361322/bmid_batman-zelvy-nindza-Ukz-361322.jpg 4 89 89

Batman / Želvy nindža série

1. díl >

Komisový CROSSOVER ROKU!... NEW YORK. Želvy nindža jsou uprostřed největší bitvy svých životů. Ve stejnou chvíli proti nim stojí děsivý klan Noha se svým vůdcem Trhačem i mimozemské síly generála Kranga - jenže právě tohle měl Krang v plánu. Teď se může jediným posunem v časoprostoru zbavit obou svých největších rivalů najednou... GOTHAM. Jako by neměl temný mstitel Batman už takhle plné ruce práce s ochranou svého města proti Penguinovi, Killer Crocovi, Ra's al Ghulovi a dalším, přichází na scénu nový nepřítel: Trhač a jeho družina nindžů, kteří byli přeneseni do nic netušícího Gothamu a rozpoutali tu hotové peklo. Jejich cílem je technologie, která je může vrátit zpátky domů... Současně se však hodlají s pomocí nejobávanějších Batmanových protivníků zmocnit celého Gothamu... Hrdinové však mají mnoho podob a Temný rytíř nebojuje sám. Své síly spojí s Leonardem, Donatellem, Michelangelem, Raphaelem a mistrem Třískou. Dokážou pak společně Netopýr, Krysa a Želvy porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí?... celý text

Dobrodružné Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew

Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Volume 1, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman / Želvy nindža. Přihlašte se a napište ho.

mirec88
29.07.2024 4 z 5

Výborný crossover môjho najobľúbenejšieho komiksového hrdinu Batmana a rovnako obľúbených Ninja korytnačiek. Priniesol mi presne to, čo som od neho očakával, výbornú akčnú zábavu anenáročný dej. Skvelá, rýchlo odsýpajúca jednohubka priniesla fakt dobrý scenár a kresba je niečo, čo mi vyrazilo dych. Krásna, moderná a detailná. Niektoré dvojstránky som si obzeral fakt dlho. A bonusy pozostávajúce hlavne z obsiahlej galérie obálok sú výborné, hlavne obálky Kevina Eastmana. Super záležitosť.

Luigi1
23.07.2024 5 z 5

Kresba se povedla a čtení je taky super

Norri
24.02.2024 4 z 5

Jsem rád, že mě ten komiks nezklamal a naplnil téměř všechna má očekávání. Vůbec se to nebere vážně a je to krásně nahláškované. Docela často jsem se při čtení smál. Co na tom, že příběh je jenom o tom, aby se udělala týmovka. Nikdo příčetný nemůže čekat nic hlubokého od crossoveru Batmana a pubertálních zmutovaných želvích ninjů. Tohle bylo naopak napsané tak, aby to bavilo a potěšilo fanoušky obou světů, a to se povedlo. Trošku rozpolcený jsem ohledně kresby. Některé strany jsou naprosto boží. No a na některých ta kresba vůbec nefunguje, jsou tam špatně proporce a obličeje jsou tak nějak směšné. Naštěstí to dobré převažuje. Celkově mám pocit, že tento komiks dělali všichni zúčastnění s láskou k želvám i Batmanovi. Za zmínku stojí i rozsáhlá galerie obálek na konci knihy.

Kniha Batman / Želvy nindža v seznamech