Batolata útočí přehled

Batolata útočí
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306464/bmid_batolata-utoci-KvI-306464.jpg 3 18 18

Upřímná humorná příručka pro rodiče dětí v batolecím věku (cca 1 až 4 roky), která si rozhodně nebere servítky.V krátkých kapitolách se autorka zabývá všemožnými aspekty výchovy dětí, a to vždy s výchozí tezí, že pro batole jsme my jako rodič úhlavní nepřítel. Kniha probírá jednotlivá témata, zabývá se výživou dětí, jejich „venčením“, kontakty s vrstevníky, s dalšími rodiči, trapnými momenty na veřejnosti, nedostatkem spánku a praktickými záležitostmi, jako jak naučit dítě na nočník. Zábavná příručka, která nejen poučí, ale i pobaví.... celý text

Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Ikar (ČR)

Toddlers are A-holes, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batolata útočí. Přihlašte se a napište ho.

madem
28.03.2022 3 z 5

Na začátku jsem si říkala, zda je to možné. Hodně vulgární a přehnané. "Stále být v lihu - jen tak se dá přežít." Uklidňovaly mě přidané tabulky s dokonalou matkou a odpovědmi na její pohoršení. Ke konci se kniha o autorka zklidnila a bylo znát, že i ona má ráda své batole.

Simirekdudkovic
06.05.2020 3 z 5

Do pulky knihy jsem se dost nasmala, videla jsem sama sebe ve spouste situacích.

Efča59
23.09.2019 2 z 5

Že začátku dobré, protože mě kniha uklidňovala v tom, že je to ve všech domácnostech s batolaty stejné. Postupně to ale bylo pořád dokola a už jsem to nezvládla dočíst.

Kniha Batolata útočí v seznamech

Autorovy knížky