Dobrodružství v džungli přehled
Bear Grylls (p)
Bear Grylls série
Omar chce za každou cenu vyhrát. Za každých okolností musí být nejrychlejší a nejlepší, i kdyby kvůli tomu měl být nepříjemný na ty, kterým to zrovna tolik nejde. Jednoho dne ho kouzelný kompas přenese do hustého tropického pralesa – tváří v tvář smrtícím pavoukům, jedovatým hadům a také jeho novému průvodci, Bearu Gryllsovi. Společně si musí proklestit cestu nebezpečným podrostem a překonat řeku plnu krokodýlů… Dokáže se Omar zklidnit, zachovat chladnou hlavu a přizpůsobit se zákonu džungle? Kniha je určena dětem od 7 let.... celý text
Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , PikolaOriginální název:
The Jungle Challenge, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobrodružství v džungli. Přihlašte se a napište ho.
Knižní novinky (10. týden)
07.03.2021
Kniha Dobrodružství v džungli v seznamech
2014 | Příběhy skutečné odvahy |
2017 | Let duchů |
2011 | Vzhůru - Pozoruhodná cesta k vrcholu Mount Everestu |
2018 | Bláto, pot a slzy |
2012 | Cesta vlka |
Knihu četl syn. Moc nadšený z příběhu nebyl, prý se často opakovaly stejné pasáže o přežití v džungli. Měl dle popisu nejspíš jinou představu. Další díl číst už nechce.
Já do knihy nakoukla také. Ilustrace celkem uspokojivé, jen jsou černobílé. Obsahově: snaha děti poučit, jak se k sobě správně chovat. A pak také návod, jak přežít v džingli, jak si postavit přístřešek a jak ulovit zvíře...ani mne kniha bohužel nijak moc nenadchla.