Běh z pohledu anatomie přehled
Chris Napier
Objevte vědecké poznatky, které vám pomohou rychleji běhat, déle vydržet a vyhnout se zranění. Analyzujte svůj běžecký styl a naučte se, jak zlepšit svou chůzi pro optimální efektivitu a bezpečnost při běhu. Zdokonalte svůj výkon pomocí cviků zaměřených na sílu, flexibilitu a regeneraci – ke každému cviku najdete komentář, který vám objasní svalovou mechaniku. Tak si ověříte, zda jej provádíte správně. Vyzkoušejte tréninkové a cvičební programy přizpůsobené různým schopnostem a vzdálenostem, od pětikilometrového výběhu až po maraton. Ať s běháním začínáte, nebo jste zkušení běžci, tato kniha vám pomůže dosáhnout vašich cílů – a bez zranění.... celý text
Literatura naučná Hobby Sport
Vydáno: 2022 , EsenceOriginální název:
Science of Running (analyse your technique, prevent injury, revolutionise your tranining), 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Běh z pohledu anatomie. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Knižní novinky (13. týden)
28.03.2021
Kniha Běh z pohledu anatomie v seznamech
sport běhání, běh anatomie člověka tělesná cvičení zdraví kondiční běh kondiční cvičeníAutorovy knížky
2021 | Beh – analyzujte svoju techniku, predchádzajte úrazom, skvalitňujte tréning |