Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument přehled

Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49284/bmid_bella-a-sebastian-bella-a-sebastian-Bju-49284.jpg 4 91 91

Půvabný dětský příběh se odehrává vysoko v horách na samotě, kde vyrůstá i sirotek Sebastián. Chodí s dědou na lov a stále čeká na své velké dobrodružství. To se objeví při setkání se zatoulaným velkým pyrenejským psem a tak vzniká velké přátelství....

Dobrodružné Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Mladá fronta

Belle et Sébastien - Le refuge au Grand Baou / Belle et Sébastien - Le document secret, 1965

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument. Přihlašte se a napište ho.

Jája92
22.09.2024 4 z 5

O této knížce jsem slyšela již před mnoha roky. Zfilmovanou verzi jsem zatím neviděla, ale po přečtení se do ní rozhodně pustím.
Příběh o chlapci v horské vesničce a fence, která vystřídala mnoho a mnoho páničků, až teprve u Sebastiana našla své pravé místo.
Příběh plný dramatických událostí, ale i naděje, lásky a přátelství.

Ayla767
13.09.2023 5 z 5

Knihu jsem dostala od rodičů po odvysílání seriálu :-) , který vysílala tehdy česká televize (to byl myslím pouze jeden kanál). Jako malá jsem se do Sebastiana zamilovala a chtěla jsem taky takového psa Belu.

Luigi1
24.07.2023 5 z 5

Krásný příběh chlapce a fenky

Kniha Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument v seznamech