Benedict Cumberbatch přehled
Nigel Goodall
Intimní portrét vycházející hvězdy a idola, kterého proslavila role novodobého Sherlocka Holmese Benedict Cumberbatch už si zahrál detektiva i netvora, advokáta i vědce, politika i malíře, komika i špiona. Ztvárnil celou řadu hlavních i vedlejších rolí – současné ikony, historické postavy i fiktivní oblíbence, od Stephena Hawkinga, přes Williama Pitta mladšího, až po Frankensteina. Nejvíce ho však proslavila role osobitého a drzého, do jedenadvacátého století zasazeného Sherlocka Holmese ve světově oblíbeném seriálu BBC. Tato biografie popisuje vše zajímavé z jeho života včetně dobrodružných zážitků z Cumberbatchových cest Tibetem a traumatu prožitého během únosu v jižní Africe. Cumberbatchův rušný osobní život, hvězdná herecká kariéra a vtipné a skromné rozhovory, jimiž je proslulý, jsou zkrátka dokonalým předpokladem pro vznik poutavé a čtivé biografie, která osloví nejen hercovy nejvěrnější fanoušky…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Benedict Cumberbatch. Přihlašte se a napište ho.
Velmi příjemné čtení. Zajímavý životopis a zajímavý herec... jenom ke konci jsem začala být trochu unavená z těch mnoha informací.
Přestal jsem to asi po 80 stránkách číst. Je to jak listovat wikipedií, ale ne tak poučný. Všechno jsou to informace jak někde sebraný na internetu :(
Kniha Benedict Cumberbatch v seznamech
Benedicta mám jako herce ráda tak jsem se na jeho životopis celkem těšila , ale bylo to jako číst encyklopedii. Tento typ životopisů mě nebaví proto dávám jen 2 hvězdičky, ale pokud někomu takto napsaný životopis vyhovuje tak je to kniha přesně pro něj.