Berunky přehled

Berunky
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21424/mid_berunky-ZwS-21424.jpg 4 69 69

Honza Jareš série

Napínavý kriminální román ze současnosti, o jejíž skutečné podobě víme někdy velmi málo. Detektiv Honza Jareš hledá ztracenou dívku Darju a při tom vypátrá, že je utajenou nemanželskou dcerou senátora, jenž je pravděpodobně vydírán skupinou svých "přátel" kolem jedné vytunelované banky. Berunky jsou mladé dívky, které se snadno nechají zlákat pozlátkem velkého světa a většinou na to doplatí. Na konci dobrodružného příběhu Darju za dramatických okolností Jareš osvobodí, ale na ni pak čeká velký otazník: Jak se vrátit k normálnímu životu a jak v něm nalézt lásku, štěstí a úspěch, tedy to, po čem berunky vždycky touží. O této knize Pavel Frýbort řekl: "Je to kriminální román o obchodování s bílým masem a finančních podvodech. Moji hrdinové se dostávají do mezních situací, a proto jim nezbývá než jednat a odhalit své pravé charaktery a myšlení."... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Berunky. Přihlašte se a napište ho.

marcela3655
29.04.2023 5 z 5

Pravdivà 90.leta...Mám ráda jeho knihy.

Česneksmedem
16.11.2021 4 z 5

Kolem těch berunek se to zrovna moc netočí, takže v tomto ohledu můžete být v klidu. Spíš je to o pohlavárech, kteří si myslí, že mohou vše, což v našem životě není žádná scifi. Je to bohužel dost často realita.
Četlo se to dobře, je tam hromada hlášek (Vyštěkla hlasem, který by zmrazil i Saharu.), takže doporučuji.

čef
25.09.2020 4 z 5

Rozhodně nečtěte knihy od tohoto autora tak rychle za sebou jako já. V zásadě to nejsou vůbec špatné romány, ale jeden je jako druhý, a tak jsem chvílemi skoro nevěděl, který to vlastně čtu. Stále stejné frky, hantýrka, kritika této společnosti, dlouhé duchaplné rozhovory, které však bohužel děj příběhu vůbec neposouvají. Trochu zparafrázuji větu z této knihy, která vystihuje nejlépe můj pocit: “Kdybyste nebyl tak třeskutě vtipnej, tak by se tyto knihy četli podstatně líp“.

Kniha Berunky v seznamech