Beštia přehled

Beštia
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/553334/bmid_bestia.jpg 4 857 857

Naše Mesto série

Detektívny román Beštia vychádza z pravdivých udalostí zo začiatku deväťdesiatych rokov. Námetom je tragický príbeh slovenského masového vraha, ktorý neuveriteľne brutálnym spôsobom zasiahol do života veľa rodín na Slovensku aj v zahraničí. Ide o prvý príbeh v dejínách slovenskej kriminalistiky, kde bola ako usvedčujúci dôkaz použitá analýza DNA. Atmosféru a napätie príbehu podtrhuje aj skutočnosť, že autor sa sám podieľal na objasnení tohto prípadu. Dominik Dán dnes predstavuje najúspešnejšieho slovenského spisovateľa detektívnych románov, ktorého knihy poznajú desaťtisíce slovenských čitateľov.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Beštia. Přihlašte se a napište ho.

vladimir5170
02.01.2025 4 z 5

Příběh opravdu nechutný, doufám, že si autor, oproti realitě, trochu zapřeháněl. Parta vraždařů výborná, bez jejich humoru by to bylo hodně náročné vůbec dočíst. Aspoň pro mě.

VendulaB
09.11.2024 4 z 5

Knihy Dána mám ráda a tahle je rozhodně dobrá a zajímavá detektivka. Samotný příběh mi však příliš nesedl a do čtení jsem se musela nutit. Necílila jsem zde napětí, což je vzhledem k povaze příběhu zvláštní. Za přečtení však kniha rozhodně stojí.

jitka1585
07.11.2024 4 z 5

Moc dobrá kniha a o to zajímavější,že je podle skutečných událostí.Urcite si přečtu o Dominika Dána další knihy.

Kniha Beštia v seznamech

v Přečtených1 240x