Spinkej sladce přehled
Anders Roslund
Oběma byly čtyři roky, když ve stejný den zmizely. Obě spočívají na stejném hřbitově. Jenže nejsou ve svých rakvích. Aby pochopili, co dívky spojuje, musí kriminální komisař Ewert Grens a bývalý infiltrátor Piet Hoffmann navštívit ta nejtemnější možná zákoutí a poprat se se svým dosud nejtěžším, nejšpinavějším a nejnebezpečnějším případem.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2021 , KalibrOriginální název:
Sovsågott, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spinkej sladce. Přihlašte se a napište ho.
Wow, velmi zdařilý napínavý thriller! Ačkoli to místy bylo opravdu těžké čtení plné lidské zrůdnosti, ohavnosti a nechutnosti - autor sice vůbec nezachází v popisech do detailů (což je v tomto případě dobře), ale i pouhé nastínění stačí a při čtení nechcete věřit, že tohle se opravdu děje (viz doslov autora na konci knihy). Příběh je to bezesporu napínavý, promyšlený do detailů, postavy uvěřitelné, děj gradující a závěr nečekaný a překvapivý. Pět hvězd bez debat.
Hrozně těžké čtení výborně napsaného thrilleru. I když autor díky bohu nezachází do detailů, stejně jsem musela některé pasáže přeskakovat. Tohle téma opravdu nedávám, pachatele bych rovnou věšela hlavou dolů, žádné vězení bych jim nedopřála.
Knižní novinky (46. týden)
14.11.2021
Kniha Spinkej sladce v seznamech
2012 | Box 21 |
2015 | Made in Sweden |
2020 | Minulosti neutečeš |
2014 | Tři vteřiny |
2013 | Odplata |
Pořádně silný kafe, od kterýho se ale nedá utrhnout. Hrozný téma, pro naprostou většinu rodičů přímo srdcervoucí. U čtení se mi úplně tajil dech a jen jsem tiše obdivovala Pieta (opět), jakej je to borec a Ewerta za jeho pitbulí povahu.