Bezpečný dům přehled
Nicci French
Vražedný útok na místní bohatou rodinu přežije jen dcera Fiona. Policie se domnívá, že vraždu spáchali aktivisté za práva zvířat a proto je Fiona stále v ohrožení. Doktorka Samanta Laschenová, specialistka na posttraumatický stres, se nechá přesvědčit, aby u sebe dívku ukryla do doby, než bude případ definitivně vyřešen. Zároveň se lékařka pouští do hledání vraha, když se jí ale nakonec podaří přijít na jeho stopu, zůstává v ní stále pocit, že nezná celou pravdu. Policii však dosavadní výsledek stačí a tak je Sam nucena pátrat dál sama a zároveń policii přesvědčit o své pravdě. Napínavý příběh s překvapivým rozuzlením.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2004 , Lenka Velínská - ELAOriginální název:
The Safe House, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezpečný dům. Přihlašte se a napište ho.
Mám pro tuto autorskou (manželskou) dvojici slabost. Zatím se mi moc líbilo vše, co jsem od nich četla.
Tady mě hodně zaujala hra, kterou hraje maminka s malou dcerou:
"Vymyslely jsme s Elsii dům a v duchu víme, jak vypadá, a pamatujeme si věci, které umístíme na různá místa, a pak se je snažíme získat a vzpomenout si na ně.“
Kniha Bezpečný dům v seznamech
2014 | Zlé pondělí |
2004 | Zlé sny se někdy vracejí |
2015 | Ztracené úterý |
2003 | Červený pokoj |
2004 | Ničená láskou |
Thriller v žádném případě. O nějakém pátrání nemůže být ani řeč. Žádný spád, táhnoucí se děj, nesympatická hlavní hrdinka, která sice nepracuje, ale musela mít spoustu peněz, když má paní na úklid a další na hlídání. Navíc mám pocit, že mi snad chybělo pár stránek, protože jsem konec nepochopila. Budu ráda, když mi to někdo vysvětlí. Za mě spousta nelogičností.