Bezpečný přístav přehled

Bezpečný přístav
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505420/bmid_bezpecny-pristav-HqD-505420.png 4 56 56

V životě je třeba umět číst mezi řádky. S mobilní knihovnou uloženou v roztomilém žlutém autíčku brázdí Jenna cesty malebného ostrova a vydává se vstříc novým nadějím a snům. S občasnou mlhou a legendami o mořských pannách se vypořádá, horší bude vyjít s protivným šéfem Danielem. I další obyvatelé mají postranní úmysly. Jenže všechno není takové, jak se na první pohled zdá.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Happy Dreams at Mermaid Cove, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezpečný přístav. Přihlašte se a napište ho.

kika 13
28.07.2024 5 z 5

Fajn román na letní den .

Lofda
22.06.2024 4 z 5

Pohodová romantika z mého oblíbeného Skotska. Milá sedmiletá cácorka, která do příběhu vkládá trochu těch usměvavých situací, k tomu přidejte závažné téma domácího násilí a psychického vydírání a navíc lovce starých lodních pokladů.. Zdánlivě pelmel, ale ono to funguje, jako celek příjemné čtení, které mi zpříjemnilo dovolenou.

KatieKuli
05.06.2024 4 z 5

Jenna se těší na nový život a práci na ostrově ve Skotsku, kde bude jezdit s pojízdnou knihovnou. Uzavřela jednu kapitolu, kdy si až pozdě uvědomila, jaký je její bývalý partner a teď je ráda, že se ho zbavila a dostala novou šanci. Seznámí se s novými přáteli a obyvateli městeček, která navštěvuje. Také s rodinou svého šéfa Daniela, který se na statku stará o malou neteř. Jeho počáteční odtažitost se díky osobnosti Jenny postupně mění.
Koncept je podaný jako u první knihy autorky, kterou jsem četla a váhala jsem, jestli nedat méně hvězdiček, protože už to působí trochu jako opakování (bod ubírám za pro mě někdy naivní jednání postav).

Tichý pláč, Papírový palác a další knižní novinky (9. týden)

26.02.2023

Kniha Bezpečný přístav v seznamech