Bible – Český studijní překlad přehled
kolektiv autorů
![Bible – Český studijní překlad Bible – Český studijní překlad](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201411/bible-cesky-studijni-preklad-201411.png?v=1395597044)
Velké vydání Bible v Českém studijním překladu. Vyšlo ve spolupráci s Českou biblickou společností
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bible – Český studijní překlad. Přihlašte se a napište ho.
![Hradčiatko Hradčiatko](https://www.databazeknih.cz/img/users/47_/472668/m_hradciatko.jpg?v=1737123612)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ilustrovanú slovenskú z roku 1991 mám od detstva a bez nútenia som si ju rada čítala aj ako malá. Príbehy boli príjemne prispôsobené a zvolené pre detského alebo mladého čitateľa. Hlavne nový zákon som mala veľmi rada, ten som celý prečítala asi 3x, starý zákon už bol náročnejší na vnímanie, ale som presvedčená, že som prelúskala i ten aspoň raz kompletne. Akurát Apocalypsy som sa vtedy bála, tak si myslím, že na ňu nikdy nedošlo. No možno ešte príde jej čas, mám knihu stále v polici a už s riadne vyblednutým chrbtom, ako sa so mnou sťahovala...
![Nemo78 Nemo78](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
To je velmi praktická kuriozita. Kromě důležitosti obsahu je skvělá ve své skoro nezničitelnosti. Fakt to funguje.
„„Až je Hospodin, tvůj Bůh, vydá do tvé moci a pobiješ je, úplně je znič. Nedělej s nimi žádnou smlouvu a neslituj se nad nimi.“ Deuteronomium 7:2“
„„Proto nyní jdi a pobij Amáleka jako klaté, pobijej muže i ženy, děti i kojence, skot i brav, velbloudy i osly.“ Samuelova 15:3“
„„Dám jim jíst maso jejich synů a jejich dcer a každý bude jíst maso svého bližního v obležení a tísni, kterou jim způsobí jejich nepřátelé a ti, kteří jim ukládají o život.“ Jeremjáš 19:9“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Bible – Český studijní překlad v seznamech
v Přečtených | 1 455x |
v Mé knihovně | 1 082x |
Ekumenický překlad doplněný o úvody a poznámky. V maskovacích barvách obalu určen pro vojáky.
Užitečná myšlenka.