Bible šéfkuchaře: Maso a zvěřina přehled
kolektiv autorů

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie. Milovníci masa si při čtení nebo jen listování v knize nepochybně přijdou na své.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Svojtka & CoOriginální název:
Fleisch und Wildbret
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bible šéfkuchaře: Maso a zvěřina. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Bible šéfkuchaře: Maso a zvěřina v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Doporučených | 1x |
v Mé knihovně | 2x |
v Chci si koupit | 2x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)