Biologická léčiva - teoretické základy a klinická praxe přehled

Biologická léčiva - teoretické základy a klinická praxe
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131932/biologicka-leciva-teoreticke-zaklady-a-klinicka-praxe-131932.jpg 4 1 1

Kniha "Biologická léčiva: teoretické základy a klinická praxe" je první ucelenou informací o biologických léčivech na našem odborném knižním trhu, která poskytuje informace o nových způsobech léčby nádorových a zánětlivých onemocnění. Najde tak uplatnění nejen v naprosté většině lékařských oborů, a to jak u specialistů (internistú onkologů revmatologů gastroenterologů gynekologů), tak u praktických lékařů, protože postupy léčby a léčiva, která byla ještě relativně nedávno vyhrazena jen pro specializovaná nebo výzkumná pracoviště, se tak dostávají do běžné praxe.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Biologická léčiva - teoretické základy a klinická praxe. Přihlašte se a napište ho.

Jelitovna
30.12.2019

Nemohu hodnotit, v oboru čas letí rychle a informace jsou částečně zastaralé, některá léčiva na našem trhu již nejsou k dispozici (http://www.sukl.cz/), jiná jistě přibyla.

Kniha Biologická léčiva - teoretické základy a klinická praxe v seznamech

Autoři knihy

Martin Fusek